Logo resultaatlijst
 

vergunningsnummer 16.1192.05

 

Safe Security: uw garantie op een veilig event

________________________________________________________________

 

 

Organiseert u binnenkort een evenement, fuif of festival? Vertrouw dan op het ijzersterke bewakingsteam van Safe Security. Met onze expertise en ervaring zorgen we voor event bewaking op maat. Geen enkel evenement is immers hetzelfde: iedere fuif of beurs houdt andere risico’s in. De security voor uw fuif of ander evenement moet dus aangepast worden volgens de situatie.

 

De bewaking van een fuif, festival, discotheek of beurs kan soms verplicht worden door een lokaal politiereglement. Ook wanneer dit niet verplicht is, schakelt u best bewakingsagenten in om de veiligheid te verzekeren. Om paniek of onveiligheid op grote evenementen te voorkomen, kunt u een beroep doen op Safe Security.

 

Door een feilloze risicoanalyse weten wij perfect hoe we de security op uw event moeten garanderen. Samen met u denken wij mee over eventuele gevaren. Door deze bewaking op maat voorkomen we heel wat problemen.

 

Vertrouw op Safe Security voor uw veiligheid en die van uw bezoekers. Contacteer ons vrijblijvend voor uw event security in Vlaanderen en Brussel. Wij helpen u graag verder.